Kurumsal Paket Programlar.

Bireysel ve Kurumsal Çözüm seçenekleriyle her geçen gün yaygınlaşan Profesyonel programlarımızla ihtiyaçlarınızı karşılamaya çalışıyoruz. Emsallerine göre daha kapsamlı ve kullanımı daha kolay olan programlarımızla çözüm odaklı olarak hizmet veriyoruz.

Oto Servis Yazılımı        
  Adisyon Yazılımı        
    Sürü Takip Yazılımı      
      Hızlı Satış Yazılımı      
        Teknik Servis Yazılımı    
          Ön Muhasebe Yazılımı  
            Perakende Satış Yazılımı  
              Düğün Salonu Takip Yazılımı

Oto servis programı.     

Profesyonel olarak hazırlanmış olan Oto servis programıdır. Bu program oto servislerle tam uyumlu olarak çalışmakta ve servis çalışanlarının işini çok fazla kolaylaştırmaktadır. Stok takibi cari kaydı Kasa kaydı, faturalandırma fiyat teklifi gibi birçok özelliği içinde barındırmaktadır. Ayrıca çoklu bilgisayarlarla senkronize bir şekilde çalışabilmektedir.  Ayrıca farklı işletmeler için kullanılabilecek modülleri mevcuttur. Aşağıdaki videodan kullanımı hakkında fikir edinebilirsiniz. 

Programın fiyatı hakkında lütfen iletişime geçiniz: 0544 566 23 38

Profosyonel Excelde Yapılmış Programlar.

Excel de işinize yarayacak Visual basic destekli excel programlarını bu siteden bulabilirsiniz. Eğer talep edilirse kişiye özel programda yapılır. Bazı şirketlerin talebi üzerine yapmış olduğum bazı excel programlarına bu siteden indirip belli bir ücret karşılığında kullanabilirsiniz. Bu siteden indirdiğiniz bazı programlar demo versiyonu olarak indirilmektedir. Excel Konusunda yardım talep eden kişilere  imkanlarım dahilinde yardımcı olmaya çalışabilirim.

Programlarla ilgili ayrıntılı bilgi almak için Aşağıda bulunan programların başlıklarına tıklayarak detaylarına erişe bilir  hakkında video hazırlanmış ise izlemek için ve program açıklamalarının altında bulunan izle butonuna tıklayabilirsiniz. Not : Bu programların sorunsuz çalışabilmesi için sisteminizde Microsoft Ofice 2010 ve üzeri programın ve acrobat reader  programının yüklü olması gerekmektedir.